Tweedehands palletten

Uw partner in tweedehands palletten

Recubela uit Gent is uw partner voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten. Wij verkopen zowel eerste, tweede als derde keuze pallets. Voor professionelen bieden wij de mogelijkheid aan om zelf de tweedehands pallets op te halen of leveren we deze af bij uw bedrijf. Onze experts staan voor u klaar voor al uw wensen omtrent pallets. Ons jonge en dynamische team zet zich volop in voor innovatie, ecologische oplossingen en, uiteraard, excellente service.

Foto tweedehandspalletten

Hét bedrijf voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten

Onze firma, gespecialiseerd in de opkoop van palletten, wil via lokale integratie ecologische oplossingen aanbieden in de pallethandel. Wanneer u een bedrijf zoekt voor de aankoop of verkoop van tweedehands palletten, bent u bij ons in goede handen. Wij zorgen niet alleen voor de inkoop, herstelling en verkoop van tweedehands pallets, maar bij ons kunt u ook terecht voor maatwerkoplossingen. Voor elke klant maken wij een volledig plan op maat. Wij garanderen flexibiliteit en kwaliteit dankzij onze eigen productie en stockage, zodat wij alles op uw bedrijf kunnen afstemmen. Denk hierbij aan logistiek, financiën en communicatie.

Uw pallets verkopen aan eerlijke prijzen

Wanneer u ons kiest voor de aankoop of de verkoop van tweedehands palletten, dan garanderen wij een marktconforme prijs, net als voor herstellingen van pallets. Dagelijks controleren wij de prijzen van onze producten en passen we deze aan waar nodig. Niet alleen is onze service kwalitatief sterk, maar wij zorgen voor een duurzame verwerking bij ons bedrijf in Gent. Voor de aankoop van zowel nieuwe palletten als tweedehands palletten, hoeft u niet verder te zoeken dan ons ervaren recyclagepark. Ook voor het verkopen van uw pallets zijn wij de ideale partner. Zelfs wanneer u palletten op maat wilt hebben, staan wij voor u klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op voor uw pallets

Doe met ons mee in de circulaire economie en kies onze firma voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten. Neem contact op met onze experts. Kom langs bij ons bedrijf op Industrieweg 8, 9032 Gent om onze palletten te bekijken of om uw pallets te verkopen. Vraag via deze weg ook naar de mogelijkheden voor de levering van uw palletten. Ons recyclagepark is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur, en op zaterdagen van 8.00 tot 15.00 uur voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten of pallets.