Tweedehands palletten

Uw partner in tweedehands palletten

Recubela is uw partner voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten en pallets. Wij bieden zowel eerste, tweede als derde keuze pallets aan. Voor professionelen bieden wij de mogelijkheid om zelf de pallet op te halen of we leveren deze af bij uw bedrijf. Onze experts staan voor u klaar voor al uw wensen omtrent pallets, papier en karton. Ons jonge en dynamische team zet zich volop in voor innovatie, service,ecologische oplossingen en, uiteraard, excellente service.

Foto tweedehandspalletten

Het bedrijf voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten

Recubela uit Gent wil via lokale integratie ecologische oplossingen bieden in, met name, de pallethandel. Wanneer u tweedehands palletten of pallets zoekt voor de aankoop of verkoop, bent u bij ons bedrijf in goede handen. Wij zorgen niet alleen voor de inkoop, herstelling en verkoop van tweedehands palletten of pallets, maar bij ons kunt u ook terecht voor de inkoop van oud papier en de gratis opname van uw karton. Voor elke klant maken wij een volledig plan op maat. Wij garanderen flexibiliteit en kwaliteit dankzij onze eigen productie en stockage, zodat wij alles op uw bedrijf kunnen afstemmen. Denk hierbij aan logistiek, financiën en communicatie. Wanneer u ons kiest voor de aankoop of de verkoop van tweedehands palletten, dan garanderen wij een marktconforme prijs, net als voor herstellingen van pallets. Dagelijks controleren wij de prijzen van onze producten en passen deze aan waar nodig. Niet alleen is onze service kwalitatief sterk, maar wij zorgen voor een duurzame verwerking bij ons bedrijf in Gent. Voor de aankoop van zowel nieuwe als tweedehands palletten of pallets, hoeft u niet verder te zoeken dan ons ervaren recyclagepark. Zelfs wanneer u uw palletten op maat wilt hebben, staan wij voor u klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op voor uw pallets

Doe met ons mee in de circulaire economie. Naast de aankoop en verkoop van tweedehands palletten of pallets, kopen wij oude pallets op die we vervolgens kunnen verwerken en opnieuw kunnen inzetten. Neem contact op met onze experts. Kom langs bij ons bedrijf op Industrieweg 8, 9032 Gent om onze palletten te bekijken. U kunt ons ook bellen op +32 493 81 72 35 of een e-mail sturen naar info@recubela.be. Vraag via deze weg ook naar de mogelijkheden voor de levering van uw palletten. Ons recyclagepark is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur, en op zaterdagen van 8.00 tot 15.00 uur voor de aankoop en verkoop van tweedehands palletten of pallets.