Opkopen oude palletten

Als u iemand zoekt voor het opkopen van uw oude palletten, of pallets, dan bent u bij ons in goede handen. Recubela uit Gent zorgt dat u van uw oude pallets af bent en dat deze een mooi tweede leven krijgen. Met onze innovatieve en ecologische oplossingen gaat er minder hout verloren en verkleinen we de afvalstapel.

Banner home

Benieuwd naar meer informatie?

Vertrouw op ons voor het opkopen van uw oude palletten

Ons bedrijf is Uw partner in palletten. Wij zijn experts in nieuwe palletten verkopen. Daarnaast zijn wij vooral gespecialiseerd in het herstellen van oude palletten. Veel materiaal gaat nodeloos verloren, en dat is zeker zonde wanneer het gaat om tweedehands pallets. Na het opkopen van uw oude palletten, of pallets, zorgen wij dat ze weer bruikbaar worden. Eventueel passen we ze aan wanneer we klanten hebben die op zoek zijn naar specifieke maatpalletten. Ons motto is ‘recycling together’ en wanneer wij uw oude palletten, of pallets, opkopen, bent ook u onderdeel van onze ecologische, circulaire manier van herstellen. Op deze manier wint iedereen.

Contacteer ons

Neem contact met ons op voor de verkoop van uw palletten. Als u dat wenst, nemen wij meteen uw papier of karton mee naar ons recyclagebedrijf in Gent. U kunt ons bellen op +32 493 81 72 35 of een e-mail sturen naar info@recubela.be om een afspraak te maken, maar u bent uiteraard ook welkom op onze site op de Industrieweg 8, te Gent. Wij kijken ernaar uit u van uw oude palletten te verlossen en een bijdrage te leveren een duurzaam milieu.