Nieuwe palletten

Aankoop nieuwe palletten

Bij Recubela kunt u ook terecht voor de aankoop van nieuwe palletten. Deze houten transporteenheden kunnen eenvoudig verplaatst worden met een pompwagen of vorkheftruck en passen perfect in vrachtwagens. Palletten kopen doet u bij dit recyclagebedrijf in Gent.

Nieuwe-palletten

Uw partner in de aankoop van nieuwe palletten

Voor de aankoop van nieuwe palletten hoeft u niet verder te zoeken dan Recubela. Dit bedrijf in Gent is de plek om palletten van te kopen. Naast nieuwe palletten bieden wij tweedehands palletten aan. Na herstelling door onze experts zijn deze niet te onderscheiden van palletten die je nieuw zou kopen in Gent. Onze palletten zijn conform de afmetingen van Europallet (EUR-pallet), en daardoor betrouwbaar, veilig en geschikt voor gebruik in Europese vrachtwagens en vorkheftrucks. Voor palletten, nieuw of tweedehands, brengt u een bezoek aan ons recyclagebedrijf in Gent. Onze experts staan klaar om u te adviseren. De medewerkers van ons jonge en dynamische team vinden samen met u de geschikte palletten voor uw klus.

Bezoek ons recyclagepark

Neem contact met ons op  voor de aankoop van uw palletten. Voor het kopen van palletten bezoekt u ons bedrijf op Industrieweg 8, 9032 Gent, van maandag tot en met zaterdag. Als u vragen heeft over ons pallettenaanbod, dan belt u ons op +32 493 81 72 35 of stuurt u een e-mail naar info@recubela.be. Via deze weg kunt u ook uw vragen stellen over de mogelijkheden voor het opkopen van uw oude palletten. Wij zorgen dat ze weer een tweede leven krijgen door middel van herstelling. Wij recycleren voor u.