Nieuwe palletten

Nieuwe palletten te koop

Bent u op zoek naar kwalitatieve palletten die te koop staan voor een redelijke prijs? Welkom bij Recubela. Bij ons recyclagebedrijf in Gent kunt u terecht om allerhande houten palletten te kopen, waaronder europalletten. De pallets die u bij ons kunt kopen kunnen eenvoudig verplaatst worden met een pompwagen of vorkheftruck en passen perfect in vrachtwagens. Kortom, als u palletten wilt kopen in uw buurt, zijn wij de firma die u zoekt. Ontdek hier alles over de Europallets en andere palletten die te koop staan bij ons.

Nieuwe-palletten

Een ruim gamma aan palletten te koop

Voor de aankoop van nieuwe palletten hoeft u niet verder te zoeken dan Recubela. Ons bedrijf is dé plek in de buurt om houten palletten, zoals europalletten, te kopen. U vindt bij ons namelijk een enorm aanbod aan palletten en europallets die te koop staan. Zo heeft u bij ons de keuze uit nieuwe palletten en tweedehands palletten. Indien u kwalitatieve pallets wilt kopen en verspilling wilt tegengaan, vindt u bij ons dus zeker geschikte palletten te koop. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van palletten in standaardmaten, zoals europalletten, maar u heeft ook de mogelijkheid om palletten op maat te laten vervaardigen en aan te kopen.

De bekende europallet kunt u bij ons kopen

Europalletten zijn houten palletten die voldoen aan de specificaties die door de European Pallet Association (EPAL) zijn vastgelegd. Deze pallets hebben 800x1200x144 mm als afmeting. Ze kunnen meer dan 1500 kilogram aan gewicht dragen. Bij onze firma kunt u deze europallets kopen. Het voordeel van een europallet kopen is dat ze gemakkelijk te gebruiken en inwisselbaar zijn, aangezien de afmetingen van deze houten palletten overal hetzelfde zijn. Bij onze firma kunt u heel eenvoudig europalletten en andere palleten kopen in de buurt.

Van de aankoop van uw palletten tot reparaties

Als dé palletexpert in de buurt kunt u niet alleen nieuwe palletten bij ons kopen, maar u rekent ook op ons voor vele andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor de herstelling van uw palletten, indien deze beschadigd zijn. Heeft u uw palletten niet meer nodig of zijn ze versleten en zoekt u een firma die ze over wil kopen? Wij kopen uw oude pallets op en geven ze een nieuw leven. Zowel europallets als pallets met andere maten kopen wij maar al te graag aan. Weet u niet goed of u voor uw klus best een europallet of andere houten palletten kan kopen? Dan staan onze experts u bij met advies. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met de aankoop van uw palletten!

Bezoek ons recyclagepark

Neem contact met ons op voor de aankoop van uw palletten. Voor het kopen van palletten bezoekt u ons bedrijf op Industrieweg 8, 9032 Gent, van maandag tot en met zaterdag. Hier kunt u ons volledige aanbod aan palletten en europallets die te koop staan bezichtigen. Indien u houten pallets met bijzondere afmetingen wilt kopen, bespreekt u dit best met onze specialisten. Als u vragen heeft over ons aanbod aan palletten en europallets te koop, dan belt u ons op +32 493 81 72 35. Wij helpen u maar al te graag om uw ideale pallets, zoals europallets, te kopen!