Maatwerk

Maatwerk

Bent u op zoek naar palettten op maat? Bij ons bent u in goede handen. Recubela is gespecialiseerd in het produceren van maatpalletten. Wij produceren reeds geruime tijd specifieke palletten voor grote productiehuizen. Na het in kaart brengen van uw noden ontwerpen wij de pallet voor u op maat. Wij hebben een eigen productie in België, wat de continuïteit van onze productie en kwaliteit garandeert.

Palletten op maat van de experts in Gent

Veel palletten hebben standaard maten, zoals Europalletten. Deze kunt u bij ons zowel nieuw kopen. Ook voor tweedehands exemplaren zijn wij uw partner. Het kan ook voorkomen dat u een specifieke wens hebt voor uw palletten, en dat de reguliere maten hier niet aan voldoen. Bij Recubela zorgen wij dat u de pallet krijgt voor uw klus. Ons bedrijf maakt voor u palletten die volledig naar wens zijn. Ook maken we een compleet plan, van logistiek tot financiën, waarin alles wordt afgestemd op de noden van uw firma. Wij zetten ons in voor ecologische oplossingen, dus u kunt bij ons kiezen voor herstelde maatpalletten. Hierbij wordt de kwaliteit behouden, maar door onze ecologische, circulaire manier van herstellen wordt er minder nieuw hout verbruikt en verkleinen we de afvalerg.

Neem contact met ons op voor uw maatpalletten

Onze experts staan voor u klaar om palletten te maken en, als u dat wilt, deze bij u te leveren. Contacteer ons door te bellen naar +32 493 81 72 35 of door een ons te e-mailen op info@recubela.be. U bent ook welkom op onze site in Gent, op de Industrieweg 8. Tot snel.