Maatwerk

Palletten op maat

Bent u op zoek naar palletten op maat? Bij ons bent u in goede handen. Recubela uit Gent is gespecialiseerd in het produceren van maatpalletten. Wij produceren reeds geruime tijd specifieke palletten voor grote productiehuizen. Na het in kaart brengen van uw noden ontwerpen wij de pallet voor u op maat. Al onze palletten op maat worden in België vervaardigd, wat de continuïteit en kwaliteit van onze productie garandeert.

Palletten op maat gemaakt door onze experts

Veel palletten hebben standaardmaten. Zo kunt u bij ons Europalletten kopen, met afmetingen en specificaties die door de European Pallet Association vastgelegd zijn. Het kan echter ook voorkomen dat u een specifieke wens heeft voor uw palletten, en dat de reguliere maten hier niet aan voldoen. Bij Recubela zorgen wij dat u de geschikte pallet krijgt voor uw klus. Ons bedrijf maakt voor u palletten op maat die wél aan al uw wensen voldoen. Ook maken we een compleet plan, van logistiek tot financiën, waarin alles wordt afgestemd op de noden van uw firma.

De beste keuze voor het milieu

Wij zetten ons in voor ecologische oplossingen, dus u kunt bij ons kiezen voor herstelde palletten. Ons bedrijf houdt zich namelijk bezig met het opkopen van oude palletten om deze een nieuwe bestemming te geven. Hierbij wordt de kwaliteit behouden, maar door onze ecologische, circulaire manier van herstellen wordt er minder nieuw hout verbruikt en verkleinen we de afvalberg. Ook voor tweedehands exemplaren zijn wij uw partner.

Neem contact met ons op voor uw maatpalletten

Onze experts staan voor u klaar om palletten op maat te maken. Contacteer ons door te bellen naar +32 493 81 72 35. U bent ook welkom op onze site in Gent, op de Industrieweg 8. Wij luisteren grondig naar uw verhaal en uw wensen en gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp en de productie. Hopelijk tot snel!