Levering palletten

Voor een excellente levering van uw palletten kiest u voor de experts van Recubela in Gent. Ons jonge en dynamische team zet zich volop voor u in met innovatie, service en ecologische oplossingen. Met onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft u altijd een goed gevoel wanneer u ons inschakelt voor de levering van uw palletten.

Banner home

Benieuwd naar meer informatie?

De experts voor de levering van uw palletten

Ons bedrijf staat klaar voor de levering van uw palletten. Wanneer u aan ons laat weten wat voor palletten u wilt, dan zorgen wij dat deze bij u terecht komen. Wilt u nieuwe palletten kopen? Of kiest u liever voor tweedehands palletten? Bij ons kan het allemaal. Zelfs wanneer u specifieke eisen heeft omtrent de afmetingen, leveren wij maatwerk palletten voor uw bedrijf. Onze maatwerk palletten wijken af van de Europalletten-maten, maar zijn net zo betrouwbaar en stevig.

Schaf uw palletten bij ons aan

Neem contact met ons op voor uw palletten. Onze experts helpen u graag op ons recyclagepark te Gent, op de Industrieweg 8, maar u bereikt ons ook telefonisch via  +32 493 81 72 35 of door een e-mail te sturen naar info@recubela.be. Ook wanneer u uw pallets wilt verkopen, zijn wij uw partner. Onze site is te bezoeken op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16 uur, en op zaterdagen zijn wij geopend 8.00 uur tot 15.00 uur.