Levering palletten

Voor een excellente levering van uw palletten kiest u voor de experts van Recubela in Gent. Ons jonge en dynamische team zet zich volop voor u in met innovatie, service en ecologische oplossingen. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft u altijd een goed gevoel wanneer u ons inschakelt voor de levering van uw palletten.

Banner home

Benieuwd naar meer informatie?

De experts voor de levering van uw palletten

Ons bedrijf staat klaar voor de levering van uw palletten. Wanneer u aan ons laat weten wat voor palletten u wilt, dan zorgen wij dat deze bij u terechtkomen. Wilt u nieuwe palletten kopen? Of kiest u liever voor tweedehands palletten? Bij ons kan het allemaal. Wanneer u specifieke eisen heeft omtrent de afmetingen, leveren wij palletten op maat voor uw bedrijf. Al onze palletten, ongeacht of ze nieuw of gerecycleerd zijn, en op maat gemaakt zijn of niet, zijn zeer stevig, duurzaam en kwalitatief. Wanneer u voor ons als uw leverancier kiest, zult u zich dat dus niet beklagen.

Schaf uw palletten bij ons aan

Neem contact met ons op voor de levering van uw palletten. Onze experts helpen u graag op ons recyclagepark te Gent, op de Industrieweg 8, maar u bereikt ons ook telefonisch via  +32 493 81 72 35. Ook wanneer u uw pallets wilt laten opkopen, zijn wij uw partner. Onze site is te bezoeken op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16 uur, en op zaterdagen zijn wij geopend 8.00 uur tot 15.00 uur.