Herstellingen

Uw partner in de herstelling van palletten

Wij zijn uw expert voor de herstelling van palletten. Al jarenlang houden wij ons bezig met het vervaardigen, verhandelen en herstellen van palletten. Bij Recubela in Gent geloven we in onze slogan ‘recycling together’. Wanneer u ons bedrijf kiest voor uw pallets, wordt ook u onderdeel van de circulaire economie. We zijn een door OVAM erkende afvaloverbrenger en we zijn specialist in het verwerken en herstellen van pallets.

Foto herstellingen

Kies onze experts voor de herstelling van uw palletten

Recubela legt zich toe op een ecologische, circulaire manier van herstellen van pallets. De kwaliteit blijft behouden, maar naast de besparing van nieuw hout verkleinen we ook de afvalberg. Ons bedrijf werkt hiervoor samen met regionale lokale bedrijven. Naast de ecologische invloed van deze aanpak, sluiten we zo ook de circulaire ketting. Wanneer onze pallets na herstelling opnieuw beschadigd zijn, nemen wij deze wederom op en doorlopen ze hetzelfde proces. Zo herstellen wij de palletten zo vaak als dat mogelijk is. Onze tweedehands palletten of pallets zijn na herstelling weer perfect om te gebruiken. Als u dat wilt, kunt u uw pallets na herstelling ook door ons laten leveren op locatie. Uiteraard kunt u bij ons ook nieuwe palletten kopen in plaats van te kiezen voor herstelling van de palletten. Wat uw wensen ook zijn voor pallets, van nieuw tot herstelling; wij hebben het voor u in huis op ons recyclagepark.

Bezoek ons recyclagepark

Neem contact op met onze experts voor het herstellen van uw palletten en wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve herstelling. Bezoek onze site op Industrieweg 8, 9032 Gent om onze palletten te bekijken, uw pallets te laten opkopen of uw pallets binnen te brengen voor herstelling. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 493 81 72 35. Via telefoon of e-mail kunt u ook vragen naar de mogelijkheden voor palletten op maat. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur, en op zaterdagen van 8.00 tot 15.00 uur. Wij helpen u graag met het herstellen van uw pallets.