Herstellingen

Uw partner in de herstelling van palletten

U kunt bij ons ook terecht voor de herstelling van palletten of pallets. Wij bieden een aanbod van eerste en tweede keuze palletten of pallets, om te herstellen. Met Recubela geloven we in onze slogan ‘recycling together’. Wanneer u ons bedrijf kiest voor uw pallets, wordt ook u onderdeel van de circulaire economie. We zijn een door OVAM erkende afvaloverbrenger en we zijn specialist in het verwerken van pallets, papier en karton.

Foto herstellingen

Kies onze experts voor het herstellen van uw palletten

Recubela legt zich toe op een ecologische, circulaire manier van herstellen. De kwaliteit blijft behouden, maar naast de besparing van nieuw hout verkleinen we ook de afvalberg. Ons bedrijf werkt hiervoor samen met regionale lokale bedrijven. Naast de ecologische invloed van deze aanpak, sluiten we zo ook de circulaire ketting. Wanneer onze palletten of pallets na herstelling opnieuw beschadigd zijn, nemen wij deze opnieuw op en doorlopen ze hetzelfde proces. Zo herstellen wij de palletten of pallets zo vaak als dat mogelijk is. Onze tweedehands palletten of pallets zijn na herstelling weer perfect om te gebruiken. Dit geldt als u Europalletten wilt kopen, waarbij de afmetingen en specificaties zoals die door de European Pallet Association zijn vastgelegd, worden behouden. Als u dat wilt, kunt u uw pallets ook door ons laten leveren op locatie. Uiteraard kunt u, als u dat wenst, bij ons ook nieuwe pallette, of pallets kopen in plaats van te kiezen voor herstelling. Wat uw wensen ook zijn voor palletten of pallets, van nieuw tot herstelling; wij hebben het voor u in huis op ons recyclagepark.

Bezoek ons recyclagepark

Neem contact op met onze experts voor het herstellen van uw palletten of pallets en wij zorgen voor de herstelling. Bezoek onze site op Industrieweg 8, 9032 Gent om onze palletten te bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 493 81 72 35 en via het e-mailadres: info@recubela.be. Via telefoon of e-mail kunt u ook vragen naar de mogelijkheden voor palletten op maat. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur, en op zaterdagen van 8.00 tot 15.00 uur. Wij helpen u graag met het herstellen van uw pallets of palletten.